مشاوره رایگان

زمان مطالعه: 6 دقیقه

افزایش سرعت سایت

چگونه سرعت سایت خود را افزایش دهیم - افزایش سرعت ووکامرس بهینه سازی سایت وردپرس

مقدمه

اگر شما هم جز مدیران کسب و کارهای اینترنتی هستین از اهمیت سرعت سایت با خبر هستین و دوست دارین سرعت سایت خود را افزایش دهید.

ما در این مقاله شمارا با راه های افزایش سرعت سایت آشنا خواهیم کرد تا بتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید.

مراحل لود سایت

در اینجا مراحل لود وبسایت را مشاهده می کنید و تاثیر آن در افزایش سرعت سایت می توانید درک کنید.
در اینجا مراحل لود وبسایت را مشاهده می کنید و تاثیر آن در افزایش سرعت سایت می توانید درک کنید.

وقتی کاربری قصد ورود به سایت شما را دارد و وقتی روی لینک وبسایت شما کلیک میکند، مرورگر یک فرایند چند مرحله ای برای لود سایت شما طی می کند. این فرایند سرعت لود سایت شما محسوب می شود. هرچقدر فرایند طول بکشد سرعت سایت کاهش می باید.

افزایش سرعت سایت با بسازو
اگر میخواهید کار بهینه سازی سرعت سایت خود را به متخصص این حوزه بسپارید. بهتر است از خدمات افزایش سرعت سایت بسازو استفاده کنید تا با هزینه کمتر کار بهینه سازی سرعت سایت شما را انجام دهند.

سرعت یک وب‌سایت، عاملی حیاتی برای موفقیت آن است. وب‌سایتی که سرعت پایینی دارد، می‌تواند کاربران را خسته و آزرده کند و آن‌ها را پیش از آنکه محتوای سایت را مشاهده کنند، از آن خارج کند. این موضوع می‌تواند تاثیری منفی بر سئوی وب‌سایت، نرخ تبدیل و در نهایت درآمد آن داشته باشد.

راه های افزایش سرعت سایت

راه های افزایش سرعت سایت - با این راهکار ها سرعت سایت خود را افزایش دهید
راه های افزایش سرعت سایت – با این راهکار ها سرعت سایت خود را افزایش دهید

افزایش سرعت سایت یکی از اصلی دغدغه های مدیریان کسب و کارهای اینترنتی می باشد و از اهمیت آن در فروش خود آگاه هستند. اگر سایت شما یک سایت وردپرسی هست ما به شما 10راهکار ساده برای افزایش سرعت سایت وردپرسی و ووکامرسی ارائه دادیم. که در ادامه شمارا با آن‌ها آشنا خواهیم کرد.

خبر خوب اینجاست که ما 10 راهکار برای افزایش سرعت سایت ارائه دادیم تا بتوانیم به شما کمک کنیم تا سرعت سایت وردپرسی و ووکامرسی خود را افزایش دهید

انتخاب هاست مناسب برای افزایش سرعت سایت
انتخاب هاست مناسب برای افزایش سرعت سایت

اولین راه برای افزایش سرعت سایت وردپرسی انتخاب هاست مناسب می باشد. با انتخاب هاست مناسب قدم بزرگی در بهبود سرعت سایت وردپرسی خود برداشته اید.

نکته: هاست های اشتراکی ارزان قیمت برای سایت های پربازدید مناسب نیستند.

استفاده از افزونه های کش وردپرس

افزونه های کش برای افزایش سرعت وردپرس
افزونه های کش برای افزایش سرعت وردپرس

افزونه‌های کش در وردپرس، نسخه‌ای از صفحات را در سرور شما ذخیره می‌کنند و باعث می شود زمان بارگذاری سایت کاهش یابد. افزونه‌های  WP Rocket و W۳ Total Cache، از محبوب‌ترین افزونه‌های کش هستند.

فشرده‌سازی تصاویر سایت

فشرده‌سازی تصاویر سایت برای بهبود سرعت سایت
فشرده‌سازی تصاویر سایت برای بهبود سرعت سایت

در افزایش سرعت سایت به حجم تصاویر وبسایت دقت کنید، تصاویر سایت حجم زیادی از صفحات سایت را تشکیل می‌دهند. فشرده‌سازی تصاویر، حجم آن‌ها را کاهش می‌دهد و سرعت بارگذاری را افزایش می‌دهد.

شما میتوانید بصورت آنلاین با استفاده از سایت محبوب یکی از سایت های محبوب tyne png حجم تصاویر را کاهش دهید. و برای کاهش حجم تصاویر نیز افزونه های زیر استفاده کنید.

افزونه‌ های کاهش حجم تصاویر وردپرس

  1. افزونه reSmush.it
  2. افزونه Compress JPEG & PNG images
  3. افزونه Optimole
  4. افزونه EWWW Image Optimizer
  5. Smush Image compression
  6. Imagify

بهینه‌سازی کد‌ها

در افزایش سرعت سایت وردپرس کد‌های HTML، CSS و JavaScript تاثیری زیادی روی کندی سایت دارند اگر کدهای HTML، CSS و JavaScript شما بهینه نباشند سایت شما با کندی سرعت روبرو خواهد شد پس باید کدهای سایت بهینه‌سازی شوند تا سرعت بارگذاری افزایش یابد. شما با استفاده از افزونه های WP Rocket و W۳ Total Cache کدهای خود را بهینه کنید.

استفاده از CDN

شبکه توزیع محتوا (CDN)، CDNها محتوای سایت شما را در سرور‌های مختلف در سراسر جهان ذخیره می‌کند و سرعت بارگذاری را برای کاربران در مکان‌های مختلف جهان افزایش می‌دهد و باعث افزایش سرعت سایت می شود. از شبکه توزیع محتوا (CDN) ایرانی میتوان به ابر آروان ، میزبان کلود و پارس‌پک اشاره کرد.

بهینه‌سازی پایگاه داده

پایگاه داده (Database) مخزن نگهدارنده اطلاعات سایت شما می باشد. بهینه بودن دیتابیس میتواند بر سرعت خواندن اطلاعات ، سرعت جستجو و بارگذاری اطلاعات را افزایش دهد.برای بهینه سازی دیتابیس هم میتوانید از تنظیمات خود دیتابیس استفاده کنید و یا از  افزونه های که کار بهینه سازی دیتابیس را انجام می دهند استفاده کنید.

افزونه های بهینه سازی دیتابیس

  • افزونۀ رایگان WP-Optimize
  • افزونۀ Optimize Database after Deleting Revisions
  • افزونه WP-Sweep
  • افزونۀ WP-DBManager
  • افزونۀWP Cleaner Pro

غیرفعال کردن افزونه‌های غیرضروری و حذف افزونه های غیرفعال

یکی دیگر از راه ای بالا بردن سرعت سایت وردپرسی حذف افزونه های غیرضروری و غیرفعال سایت می باشد. افزونه های منابع سرور شما را مصرف می کنند اگر افزونه ای دارید که غیرضروری هست آن را غیرفعال کنید و افزونه های غیر فعال سایت خود را حذف کنید تا با این کار منابع سرور خود را افزایش دهید.

بروزرسانی هسته وردپرس وردپرس و افزونه‌ها

نسخه های قدیمی وردپرس و افزونه های وردپرس دارای حفره های امنیتی زیادی هستند که باعث به وجود آمدن مشکلات فنی در سایت شما هستند که باعث کاهش سرعت وردپرس هم می شوند. بهتر است افزونه ها و هسته وردپرس را برای همیشه بروز نگهدارید.

شما میتوانید با فعال سازی بروزرسانی اتوماتیک اجازه بروزرسانی اتوماتیک رو به وردپرس بدهید تا هر زمانی بروزرسانی جدبد برای وردپرس ارائه داده شد سایت شما اتوماتیک به جدیدترین نسخه ارتقا یابد.

استفاده از تصاویر با فرمت‌های SVG و WEBP

در قسمت فشرده‌سازی تصاویر سایت بیان کردیم که تصاویر سایت نقش مهمی در کاهش سرعت سایت دارند و بهتر است حجم آنها را کاهش دهید و اما در این جا شما را با دو فرمت svg وwebp اشنا میکنم.

تصاویر svg از کیفیت بالایی برخوردار هستند و حجم آنها بسیار پایین هست. استفاده از تصاویر svgوwebp میتوانند تاثیر زیادی در افزایش سرعت سایت داشته باشند.

بارگذاری تنبل تصاویر یا همان لیزی لود

فرض کنید یکسری تصاویری در سایت شما وجود دارد. و وقتی کاربری وارد سایت شما میشود تمامی تصاویر سایت لود شده و کاربر برای دیدن تصاویر بیشتر در سایت شما کاربر باید اسکرون کرده تا بتواند آنها را مشاهده کند حال ما میخواهیم وقتی کاربر اسکرول نکرده تصاویر بارگزاری نشود و باعث کنیدی سایت نشود. اینجاست که لیزی لود به شما کمک میکند هر زمان کاربر با اسکرول با تصویر مورد نظر نزدیک شد آن تصویر بارگزاری شود. لیزی لود میتواند تاثیر زیادی در بالا بردن سرعت سایت وردپرسی شما داشته باشد.

شما با انجام این راهکار‌های ساده سرعت سایت وردپرسی خود را به‌ طور قابل‌ توجهی افزایش می دهید وباعث افزایش تجربه کاربری و سئو سایت خود شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *